Poslovno trgovski objekt Eurospin Kozina

Podrobnosti projekta

  • Lokacija:

    Kozina
  • Kategorija:

    Visoke gradnje
  • Investitor:

    GODINA d.o.o. (objekt in parkirišče), Direkcija RS za infrastrukturo (krožišče)

Poslovno trgovski objekt Eurospin Kozina

Na Kozini smo zgradili   Poslovno trgovski objekt  Eurospin.

Objekt je pravokotne tlorisne zasnove v obliki črke »L«, pritlične izvedbe, tlorisnih dimenzij 44,95 x 41,29 m in neto tlorisne površine 1.382,45 m2. Okolica objekta je izvedena v kombinaciji tlakovanih, asfaltiranih in zelenih površin.

Objekt je bil zgrajen kot lastna investicija, v njem pa so prostor za svojo dejavnost našli poleg Eurospina še gostinski lokal in dve prodajalni. Obenem smo na tem prostoru zgradili še novo krožišče ter uredili pločnike in vso pripadajočo infrastrukturo ter tako dali temu delu kraja popolnoma novo podobo.

Objekt je bil predan namenu v mesecu marcu 2017. V sklopu otvoritve so direktor družbe GODINA d.o.o.  Maks Godina, županja Saša Likavec Svetelšek in Direktor Eurospin eko d.o.o. Matjaž Komar zasadili lipo sredi krožišča, v katerem smo predhodno  namestili tri impozantne kamne; eden je brkinski, drugi kraški in tretji istrski, s čimer smo poudarili simboliko naših krajev kot  stičišča treh svetov. Zasaditev lipe pa je znamenje novega življenja, kar novi poseg v tem delu Kozine tudi nedvomno pomeni.